KÖZLEKEDÉSI KENŐANYAGOK

Személyautókban, kisbuszokban, teherautókban használt olajok és zsírok.

MOTORKERÉKPÁR KENŐANYAGOK

Motorkerékpárokban használt olajok és zsírok.

MEZŐGAZDASÁGI KENŐANYAGOK

Mezőgazdasági gépekben használt olajok és zsírok.

IPARI KENŐANYAGOK

Az ipar különböző területein használt olajok, zsrok és tisztítófolyadékok.

Szilikonzsírok

RENOLIT SI 300 sorozat
Alacsony hőmérsékleti szilikon zsír. A Német anyagvizsgáló Intézet által elfogadott hídpillérek és csúszó bevonatok kenésére az építőipar számára. Alkalmazási hőmérséklet -70 °C és +160 °C között, de elérheti a +200 °C-ot is rövid intervallumokra.

RENOLIT SI 400 sorozat
Általános szilikon zsírok háztartási berendezésekhez és átlagos hőmérsékleti tartományban dolgozó ventillátorokhoz. Alkalmazási hőmérséklet -30 °C és +180 °C között.

RENOLIT SI 410 M
Élelmiszeripari „sör csap zsír”. KTW és NSF-H2 engedéllyel rendelkezik. Alkalmazási hőmérséklet -50 °C és +120 °C között.

RENOLIT SI 511 sorozat
Magas hőmérsékletű szilikon zsír kazán kocsikhoz bánya- és a kőfejtőiparban, forró levegő turbóventillátorokhoz, illetve szárító sorokhoz. Alkalmazási hőmérséklet -30 °C és +220 °C között, de akár +280 °C-ot is elérhető rövid időintervallumokra.

RENOLIT SI 700 sorozat
Elektromos szigetelő gél zsír. Használható kenésre és szerelőzsírként is -40 °C-től +180 °C-ig, sőt akár +200 °C-ig is rövid ideig.

RENOLIT SI HVS
Vákuum zsír 10-8 hPa vákuumig.

RENOLIT SILICONE WRAS
Erősen víztaszító speciális zsír csapok, szelepek, keverők kenésére. KTW és WRAS engedéllyel rendelkezik, alkalmazási hőmérséklet -40 °C és +200 °C között.