KÖZLEKEDÉSI KENŐANYAGOK

Személyautókban, kisbuszokban, teherautókban használt olajok és zsírok.

MOTORKERÉKPÁR KENŐANYAGOK

Motorkerékpárokban használt olajok és zsírok.

MEZŐGAZDASÁGI KENŐANYAGOK

Mezőgazdasági gépekben használt olajok és zsírok.

IPARI KENŐANYAGOK

Az ipar különböző területein használt olajok, zsrok és tisztítófolyadékok.

Ipari hidraulika

RENOLIN DTA sorozat
Hidraulika és általános kenőolajok (gépolajok), jó oxidáció ellenálló és korrózióvédő tulajdonságokkal. CL kenőolajok a DIN 51 517-2 szabványnak megfelelően, HL hidraulika olajok a DIN 51 524-1 szabványnak megfelelően.

RENOLIN B sorozat
Kenő és hidraulika olajok adalékanyagokkal az öregedésállóság, korrózió és kopás védelem növelésére. Demulgálók. HLP hidraulika olajok a DIN 51 524-2 (B HVI sorozat: DIN 51 524-3), ISO 11158-HM szabványoknak megfelelően.

RENOLIN D sorozat
Kenő és hidraulika olajok adalékanyagokkal az öregedésállóság, korrózió és kopás védelem növelésére.  Detergens / diszpergens. HLPD hidraulika olajok a DIN 51 524-2, ISO 11158-HM szabványoknak megfelelően.

RENOLIN MR sorozat
Univerzális kenő és hidraulika olajok adalékanyagokkal az oxidáció- és hőellenállás növelésére. Kiváló korrózióvédő tulajdonságokkal. Detergens / diszpergens. Tipikus problémamegoldó anyag. HLPD hidraulika olajok a DIN 51 524-2, ISO 11158-HM szabványoknak megfelelően.

RENOLIN MR MC sorozat
Univerzális, MC- alapú kenő és hidraulika olajok. Viszkozitási Index VI ?150. Detergens / diszpergens. Hosszabb élettartamot biztosít. Tipikus probléma megoldó anyag szerszámgépek esetén. HVLPD olajok a DIN 51 524-3, ISO 11158-HV szabványoknak megfelelően.

RENOLIN ZAF B sorozat
Cink és hamumentes hidraulika és általános kenőolajok jó oxidáció ellenálló tulajdonságokkal. Csökkentik a kopást. Demulgáló. Kielégítik és felülmúlják a HLP specifikációkat a DIN 51 524-2 és ISO 11158-HM szabványoknak megfelelően.

RENOLIN ZAF D sorozat
Cink és hamumentes hidraulika és általános kenőolajok jó oxidáció ellenálló és korrózióvédő tulajdonságokkal. Kiváló detergens és diszpergens tulajdonságúak. Kielégítik és felülmúlják a HLPD specifikációkat a DIN 51 524-2, ISO 11158-HM szabványoknak megfelelően.

RENOLIN ZAF MC sorozat
Nyírásálló, cink és hamumentes hidraulika és általános kenőolajok. Viszkozitási Index VI ? 150. Demulgáló. MC- alapú bázis olajokból készülnek. Olajcsere intervallumok megnyújthatók. Kielégítik és felülmúlják HVLP hidraulika olaj specifikációkat a DIN 51 524-3, ISO 11158-HM szabványoknak megfelelően.

RENOLIN ZAF DT sorozat
Speciális cink és hamumentes hidraulika olajok, melyek kielégítik Mercedes-Benz 6721 számú specifikációját. Erőteljes detergens és diszpergens tulajdonságúak, különösen jó kopási tulajdonságokkal rendelkeznek határsúrlódási körülmények között (Brugger: 50 N/mm2). HLPD hidraulika olajok a DIN 51 524-2, ISO 11158-HV szabványoknak megfelelően.

RENOLIN MWB sorozat
Speciális hidraulika olajok adalékanyagokkal az öregedési stabilitás javítására. Kiváló korrózióálló és iszap-vivő tulajdonságokkal. Nagy mennyiségű EP és kopásgátló adalékanyaggal. Nehézfém mentesek. Jó védelmet nyújtanak határsúrlódási körülmények között. Magas Brugger értékű (> 50 N/mm2). HLPD hidraulika olajok a DIN 51 524-2, ISO 11158-HM szabványoknak megfelelően.

RENOLIN LIFT sorozat
Speciális hidraulika olajok felvonók és hidraulikus szállítóberendezések részére. Meggátolják az akadozó csúszást, különösképpen nagy súlyoknál és alacsony sebességeknél. HLPD hidraulika olajok a DIN 51 524-2, ISO 11158-HM szabványoknak megfelelően.

RENOLIN XtremeTemp
Speciális hidraulika olaj alacsony indítási hőmérséklet és széles hőmérsékleti tartomány alkalmazása esetére, speciális fél-szintetikus alap olaj és csúcstechnológiás adalékanyagok felhasználásával. Kiváló nyírási stabilitású. HVLP hidraulika olajok a DIN 51 524-3, ISO 11158-HV szabványoknak megfelelően.

RENOLIN PG 32/46
Teljesen szintetikus, poliglikol alapú hidraulika és kenőolajok magas Viszkozitás indexszel. Vízoldhatók. Kielégíti és felülmúlja HVLP hidraulika olaj specifikációkat DIN 51 524-3 szabványnak megfelelően. Nem oldható és nem összeférhető ásványi olajjal! Felülmúlja az ISO 15380 HEPG szabványt. VDMA 24 569 előírásait figyelembe kell venni.

RENOLIN ANTI STICK SLIP
Speciális hidraulika olaj adalék, mely megakadályozza az akadozó csúszást. Csökkenti a súrlódást. Kompatibilis a HLP, HVLP, HLPD és a PAO ásványi olajakkal.

RENOLIN FST 101
Speciális hidraulika olaj szinező adalék, mely a hidraulika folyadék elfolyásának meghatározására lett kifejlesztve. Minden típusú hidraulika olajjal kompatibilis (nem használható poliglikol vagy víz tartalmú folyadékok esetén).