KÖZLEKEDÉSI KENŐANYAGOK

Személyautókban, kisbuszokban, teherautókban használt olajok és zsírok.

MOTORKERÉKPÁR KENŐANYAGOK

Motorkerékpárokban használt olajok és zsírok.

MEZŐGAZDASÁGI KENŐANYAGOK

Mezőgazdasági gépekben használt olajok és zsírok.

IPARI KENŐANYAGOK

Az ipar különböző területein használt olajok, zsrok és tisztítófolyadékok.

Kompresszorolajok

RENOLIN 200 sorozat
Öregedésálló kenőolajok jó viszkozitás-hőmérséklet tulajdonságokkal átlagosan terhelt hajtóművek, illetve sík és gördülő csapágyak számára. C kenőolajok a DIN 51 517-1, és VB/VC kenőolajok a DIN 51 506 szabvány előírásai szerint.

RENOLIN 500 sorozat
Különösen öregedésálló kenőolajok minimális kokszolódással. Adalékanyagokat tartalmaznak a korrózióvédelem és az öregedési stabilitás növelése érdekében. VDL kenőolajok a DIN 51 506 előírásai alapján. Akár +220 °C kompresszor kimeneti hőmérsékletig alkalmazhatók.  

RENOLIN DD sorozat VDL
Kenőolajok folyadék-injektáló kamrás levegőkopresszorok számára. . Adalékanyagokat tartalmaznak a korrózióvédelem és az öregedési stabilitás növelése, illetve a kicsapódás csökkentése (detergens hatás) érdekében. VDL kenőolajok a DIN 51 506 szabvány szerint.

RENOLIN SC sorozat és SC MC sorozat
Hűtőolajok csavarkompresszorok számára adalékanyagokkal a korrózióvédelem és az öregedési stabilitás növelésére, illetve a kicsapódás csökkentésére. A termikusan terhelt kompresszorok számára a RENOLIN SC MC olajok alkalmazhatók. Magas viszkozitás index-szel rendelkeznek. Alacsony habzási tulajdonságúak. Karbantartási periódusokat megnövelik.  

RENOLIN COOL +
Legkorszerűbb, nagy teljesítményű csavarkompresszor olaj problémás alkalmazásokhoz. Kimagasló öregedésállóság, rendkívül hosszú élettartalmú.

RENOLIN UNISYN OL sorozat
Teljesen szintetikus, poliolefin alapú hűtőolaj dugattyús és csavar kompresszorok számára, kitűnő oxidációs stabilitással, jó kopásvédelemmel, kimagasló demulgáló hatással és kiváló viszkozitás-hőmérséklet tulajdonságokkal. Magas viszkozitás indexű. Kitűnő levegőelváló képességű. Megnöveli a szerviz intervallumokat. VDL olajok a DIN 51 506 és szintetikus hidraulika olajok a DIN 51 524 szabvány szerint.